KRACHT IN ELEKTRA

Elektrotechniek is constant aan het evolueren. Marco Hogendoorn Techniek is een bedrijf dat zich sterk maakt in deze sector. Laadpalen voor EV’s, zonnepanelen en complete licht en kracht installaties zijn de orde van de dag.

MHTstationairy
MHT car

Timmerwerk in detail

Het ene timmerwerk is het andere niet. Henk Maaijen Timmerwerken specialiseert zich in afwerking en hierbij past een huisstijl die dit communiceert. De veelzijdigheden van het bedrijf worden aangetoond zonder duidelijkheid op te offeren.

Waards Kalf

Kalfsvlees uit de Waard. Waards Kalf is een bedrijf dat hoogwaardig rose (restaurant kwaliteit) kalfsvlees direct levert aan de consument. Om deze exclusiviteit te communiceren is er gekozen voor een schone beeldspraak. Ook is er aandacht besteed aan de kwaliteit van het materiaal om de voedselproducten van de juiste omgeving te voorzien.

Ook trek in een stukje hoogwaardig vlees? Ga naar www.facebook.com/waardskalf

The World is Transport

Michel de Wit is een transporteur in hart en nieren. Combinaties met een ‘uitzonderlijk vervoer’ teken, rupskranen, bakwagens worden allemaal met de grootste zorg van A naar B gereden. Zelf rijd hij het liefst auto’s uit de Verenigde Staten.

Duurzaam is de Toekomst

Van Wijngaarden Duurzaam is een installatie bedrijf gevestigd in Oudewater. Jarenlange kennis in de klimaat techniek weet dit bedrijf zich te onderscheiden door vooraf de installatie op het gewenste gebruik af te stemmen. Met een grote passie voor het combineren van duurzame technieken is een energie-nul woning het streven.

www.vanwijngaardenduurzaam.nl